Асен Блатечки и Бойко Кръстанов в нов уебсериал

19:20, 01 авг 18 / Култура 25 745 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две години след финала на „Под прикритие“ актьорът Бойко Кръстанов отново ще тества мерника си в сериал. Екранният Ерол отново ще влезе в престъпните среди, а в ролята на негов ментор ще видим Асен Блатечки. Това ще се случи в новата продукция „Пъзел: Похитени“, която ще се завърти наесен в уебсайта Vbox7.

„Това е първото ми участие в уеб продукция. Напоследък снимането на сериали се превърна в по-доброто продължение на киното. Последните години телевизионните сериали са не само по-добре написани, но и по-добре заснети, по-добре изиграни от филмите. Моето мнение е, че бъдещето на филмово изкуство е в интернет”, сподели Блатечки.

За Кръстанов това също е първо участие в уебсериал, а това, което го привлякло в проекта било на първо място сценарият. „Моят персонаж сега прохожда в престъпния бизнес. Той е под крилото на героя на Асен Блатечки – Зак, който е негов ментор и го внедрява в престъпния свят“, допълва още актьорът, когото по-паметливите зрители помнят още от времето на „Стъклен дом“.

Снимките към „Пъзел: Похитени“ стартираха преди около две седмици, а с участие в него ще се разпише и Мона Гочева. Това е втора екранна колаборация за нея и Кръстанов, които се включиха заедно и във филма „Революция X”. Там актьорът отново бе част от престъпния свят, и то – под прикритие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама