Кличко и Хейдън се разделиха

15:20, 06 авг 18 / Любопитно 25 565 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Хейдън Панетиер и боксьорът Владимир Кличко са се разделили след 9-годишна връзка. Това беше официално потвърдено и от техните представители.

Майката на 28-годишната актриса, също сподели този тъжен факт: "Мисля, че в живота ѝ се случват доста промени. Но смятам, че те са положителни, а тя не бърза."

Близки до Хейдън и Владимир споделят, че двамата са в добри отношения и ще продължават да прекарват семейно време заедно с 3-годишната си дъщеря Кая.

Изглежда обаче, актрисата е продължила напред, тъй като преди няколко вечери беше заснета да се държи за ръка с друг мъж.

Слухове за проблеми между двойката има още от 2016 г., когато актрисата беше забелязана да не носи халката си. Tогава Панетиър обясни, че това няма общо с отношенията им. "Липсващите халки не означават край на една връзка. Благословена съм да бъда с моето прекрасно семейство", написа тогава Хейдън.

Панетиер и Кличко са двойка от 2009 г. След 2-годишна връзка американката и украинецът се разделиха, но се събраха отново и обявиха годеж. През декември 2014 г. актрисата роди дъщеря на Кличко, която кръстиха Кая. До сватба между двамата така и не се стигна, като двамата неведнъж са споделяли, че не бързат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама