Орландо Блум лови паяци гол

17:20, 06 авг 18 / Любопитно 25 937 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Орландо Блум, който очакваме съвсем скоро да кацне в София за снимките на новата си лента The Outpost, лови огромни паяци чисто гол в банята.

Звездата от „Властелинът на пръстените“ се похвали с улова си на осемкракото същество, затворено в чаша, а доказателството публикува в Инстаграм. Кадърът е придружен и от закачлив текст: „Дали ще ме ухапе? Явно не, защото вече е в чашата“. Блум е тагнал и колегата си Доминик Монахан, като допълва: „Липсваш ми приятелю, сега ще го освободя“.

41-годишният актьор, който излиза с певицата Кейти Пери, има навика да се наслаждава на своето тяло. За шоуто си в Уест Едн „Killer Joe“, което е хит в британската столица това лято, той показа голите си задни части. Но това не е единственият случай, в който Орландо не крие нищо от феновете. През 2016 г. той показа пениса си, след като го изловиха да гребе чисто гол върху сърф, заедно с Кейти.

„Бях изключително изненадан от снимките. Не бих се поставил в подобна позиция, ако дори подозирах, че подобно нещо може да се случи. Сниман съм милиони пъти и имам добър радар за папараци. Но в случая бяхме напълно сами за 5 дни, без никой около нас. Затова си позволих да се освободя“, коментира случилото се тогава красавецът на Холивуд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама