Сексуалното робство на Елизабет Мос продължава

18:20, 06 авг 18 / Култура 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стана ясно, че ще има трети сезон на антиутопичния сериал на Hulu - „Историята на прислужницата“. Подновяването на поредицата, базирана на едноименния роман на канадската писателка Маргарет Атууд, не е изненада.

Началото на втори сезон би рекордите по гледаемост, а шоуто влезе в историята като първото продуцирано от стрийминг платформа такова, спечелило награда „Еми“ за най-добра драма.

Макар да няма официална дата за премиерата на трети сезон на „Историята на прислужницата“, по всяка вероятност той ще стартира през месец април, както предходните два. Трейлърът пък по традиция излиза през януари.

Очаква се основната сюжетна линия да проследи последиците от отказа на Джун да избяга, който разгневи армията от фенове на сериала.

„Харесва ми, че зрителите са бесни. Всички искахме тя да вземе различно решение. Но се радвам, че Джун прави неща, които ние не одобряваме, защото действа спрямо емоциите си, разума си, стратегията си и прочие, но на различно ниво от нашето“, категоричен е продуцентът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама