Пияни пребиха до смърт 56-годишен в Старозагорско

13:00, 11 юни 18 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пияни мъже пребиха до смърт свой съселянин в казанлъшкото село Долно Сахране. Инцидентът станал след свада посред бял ден между парка и детска градина в селото, съобщи началникът на Полицейското управление в Казанлък Стойчо Крачолов за БНР. 

Двама 25-годишни нападнали 56-годишния Гунчо Василев след размяна на реплики. По думите им мъжът ги напсувал. Последвала юмручна саморазправа. Мъжът е ритан и удрян жестоко, като фаталният удар е нанесен от Недко Койчев, установило разследването.

След инцидента двамата мъже са били тествани за алкохол и наркотици. Резултатът показал, че и двамата са пияни. Пробата за дрога е отрицателна. 

Първоначално за денонощие са задържани и двамата нападатели. По-късно единият е освободен, а в ареста е оставен с постоянна мярка "задържане под стража" Недко Койчев. Повдигнато му е обвинение за убийство. 

"Селото е потресено", лаконичен бе коментарът на кметът на Долно Сахране Христо Калчев. Местните хора били в шок. По думите им жертвата живеел сам и бил известен сред съселяните си като кротък и безконфликтен мъж. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама