Млади български изпълнители гостуват на летния музикален фестивал в Стара Загора

12:10, 03 авг 18 / Култура 25 752 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За трета поредна година Стара Загора ще бъде домакин на Летния музикален фестивал, в който участие ще вземат няколко от популярните млади български групи и изпълнители. Третото издание на фестивала се провежда под мотото „От младите – за младите“.

Общо шест събития ще бъдат проведени на сцената в Парк "Пети октомври" от 3 до 5 август, като във всяка от вечерите ще има по два концерта с начален час 20 ч.

Авторска музика в съчетания на кавъри на известни музикални произведения ще имат възможност да чуят всички посетители на Летния музикален фестивал. Блус триото Midnight Snails, Виктория Динкова – VICK (стигнала до финала в последното издание на „Гласът на България“),  шуменските рокаджии The Lefties, трио Casual Threesome, старозагорският певец Светозар Христов (аст от мъжката група Belcanto, известен с участията си в „Аз пея в Ку-Ку Бенд“, „Музикална академия Ку-Ку Бенд“ и „5 stars“, през 2004 г. печели конкурса – „Музикална академия КуКу-Бенд“, участних и в X Factor на два пъти), пловдивската група Alexis Pets са участниците в трите музикални вечери.

Входът е свободен.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама