Фъргюсън иска да гледа финала на Шампионската лига на живо

15:50, 09 май 18 / Спорт 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарният английски мениджър сър Алекс Фъргюсън е заявил, че иска да гледа на живо в Киев финала на Шампионската лига между "Реал" Мадрид и "Ливърпул" на 26-ти май, въпреки че до преди дни беше в изкуствена кома, съобщи bTV.

Фъргюсън получи мозъчен кръвоизлив в събота и беше приет по спешност за операция. След интервенцията специалистът беше поставен за няколко дни в изкуствена кома, която да помогне за възстановяването му.

Сър Алекс беше събуден на 8-ми май, като състоянието му се подобрява. Той е контактен, говори с близките си и персонала на болницата и дори на шега, или не, е заявил желанието си да бъде на трибуните за зрелището в Киев.

Постоянно до Фъргюсън е синът му Дарън, който е мениджър на третодивизионния английски "Донкастър Роувърс". Той пропусна последния мач на тима срещу "Уигън", за да бъде до баща си.

Веднага щом видял своя наследник, 76-годишният сър Алекс, в типичния си стил попитал за резултата от срещата ("Донкастър" загуби с 0:1).

Лекарите прогнозират дълго възстановяване за 13-кратния шампион на Англия с "Манчестър Юнайтед", но са оптимисти за неговото състояние.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама