Участниците в "Евровизия" излизат на втори полуфинал

18:10, 10 май 18 / Любопитно 25 590 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Участниците във втория полуфинал на "Евровизия" се подготвят за концерта тази вечер. Той ще започне в 22 ч и може да се гледа по БНТ 1. В него на сцената отново ще излязат 19 изпълнители, сред които е представителят на Норвегия Александър Рибак, който букмейкърите предвиждат да стане втори на Евровизия. Финалът ще е в събота от 22 ч.

България за трета поредна година ще участва във финала на Евровизия. Групата "Equinox", включваща Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, все още има шанс да надмине успеха на Поли Генова и Кристиан Костов, въпреки че според букмейкърските класации шансът това да стане намалява, предава "24 часа".

Преди първия полуфинал България се нареждаше директно след фаворита Израел. След представянето си обаче падна
надолу и стигна девето място. 

От 19-те изпълнители в първия полуфинал напред продължиха представителите на Австрия, Естония, Кипър, Литва, Израел, Чехия, Албания, Финландия и Ирландия.

Конкуренцията между тях е толкова голяма, че букмейкърските класации се менят за часове.

Представителката на Израел Нета вече не само не е фаворит, но не влиза и в челната тройка. Новите прогнози сочат Елени Фурейра, представителката на Кипър, за големия победител тази година.

Все пак Нета не пада толкова ниско в класациите на букмейкърите, а запазва позиции с четвъртото място. Тя излезе на сцената с лупър - специален пулт, който взема гласа ѝ и го премоделира на живо. Това се случва за пръв път в историята на Евровизия. На фестивала досега не е било разрешено използване на подобни записващи устройства. Нета не пропусна да изпълни и характерния за песента си танц, който в социалните мрежи е по-популярен като "кокоши", заради специфичното движение с лакти.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама