Преизбраха Цеко Минев начело на ски федерацията

15:55, 10 май 18 / Спорт 25 480 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха единодушно Цеко Минев за нов петгодишен мандат начело на БФСки. За Минев, който ръководи федерацията от 2003 г., това ще е четвърти пореден мандат.

В началото на събранието, което бе ръководено от генералния секретар Пепа Мицева бе приет отчета на УС за 2017-а година. Единодушно бе гласуван и годишния счетоводен отчет на федерацията за 2017 г. и доклада на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание гласуваха за освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период.

След избора с пълно мнозинство на нов председател и управителен съвет на БФСки бе приета и бюджетната рамка на федерацията за 2018-а година в размер на 3,3 млн. лв. По-голямата част от парите за БФСки ще бъдат осигурени от генералните спонсори на федерацията и телевизионни права. Направени също така бяха и промени в Устава на федерацията.

"Надявам се, че след като аз и целия Управителен съвет получихме пълно доверие за още един 5-годишен мандат, то хората вярват в това което правим", коментира след избора Цеко Минев. "В следващите години сме решили да обърнем много по-голямо внимание на клубовете с които да работим, за да решим максимално бързо техните проблеми. Основният пред тях е инфраструктурата, за да могат техните състезатели да има къде да тренират. Националните отбори вървят по правилния път и мисля, че ще продължим така", добави още той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама