Мелания отново е до Доналд Тръмп

11:30, 07 юни 18 / Любопитно 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Първата дама на САЩ Мелания Тръмп "се чувства чудесно", каза президентът Доналд Тръмп, докато съпругата му седеше редом с него по време на брифинг, предадоха АП и ДПА, цитирани от БТА.

Това е първата публична медийна поява на 48-годишната Мелания след бъбречната операция, която тя претърпя на 14-ти май. Отсъствието й от публичен взор още от няколко дни преди операцията породи спекулации къде е първата дама.

"Тя преодоля малко премеждие, но вече се чувства чудесно", каза президентът, представяйки я като
"нашата славна първа дама". "Хората те обичат, благодаря ти, мила моя", добави той.

Брифингът, на който тя седна редом до съпруга си, бе посветен на плановете на Федералната агенция за извънредните ситуации по подготовка за предстоящия сезон на тропическите бури.

По-рано
президентът се оплака в Twitter, че медийните спекулации по повод отсъствието на съпругата му са били "толкова несправедливи и злобарски".

"По време на следоперационното възстановяване писаха какво ли не - че тя е едва ли не на смъртно легло, че си е правила фейслифтинг, че е напуснала Белия дом (т.е. мен) и е заминала за Ню Йорк или Вирджиния, или че е била малтретирана. Всичко това са фалшиви новини, а тя се чувства наистина добре!!", подчерта президентът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама