Простреляната Симона e в съзнание, вече диша сама

11:25, 07 юни 18 25 484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която беше простреляна в Слънчев бряг на 2-ри юни, вече диша самостоятелно, пише вестник "24 часа".

Момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в съзнание, има и двигателна активност, съобщиха от болницата в Бургас.

Въпреки добрите новини обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка. Това, че има двигателна активност все още не значи, че тя ще бъде пълноценен човек. Предстои дълъг и тежък период, в който ще стане ясно дали 22-годишното момиче ще може да разбира, чува и вижда, споделиха медици.

Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат Симона към живота. Състоянието й е стабилизирано, но остава много тежко.

Припомняме, че Симона беше простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в пристъп на нервност застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и рани тежко любимата си. 54-годишният Коста бе застрелян с 4 куршума в главата докато изчаквал Симона в мерцедеса си, спрян до комплекс "Сън вилидж". Двамата трябвало да ходят на вечеря.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама