ЦСКА представи новия си треньор

11:31, 07 юни 18 / Спорт 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ЦСКА представи новия си старши треньор на пресконференция на стадион ''Българска армия''.

Тимът ще се ръководи от сърбина Нестор Ел Маестро, който през миналия сезон изведе "Спартак" Търнава до титлата в Словакия след 45-годишно чакане.

Младият треньор подписа договор с отбора за 2 години и заяви, че неговият стил е подчинен единствено на победата и нищо друго не го интересува. Той обеща да проговори на български до януари. 

Треньорът се изсмя на твърденията на словашки медии, че титлата на бившия му отбор "Спартак" (Търнава) била с уговорени мачове.

"Не трябва да се забравя, че президентът на Слован Братислава е най-големият медиен магнат в Словакия и когато не си шампион с голяма разлика, трябва да обясняваш. Това е все едно в България "Верея" да спечели титлата и след това какво трябва да говорят от "Лудогорец" и ЦСКА", заяви наставникът.

Първият лагер на червените, които представиха и две нови попълнения, е в Тетевен. Той ще завърши с контрола срещу великотърновския "Етър". След това ще заминат за Австрия, където ще са повечето им мачове. Там ще се играе срещу японския "Нагасаки", "Шахтьор" (Донецк), "Брьондби" и турския "Уфа"

Във вторник 35-годишният наставник пристигна в София и беше посрещнат на летището от изпълнителния директор на клуба Трифон Попов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама