Паун, разкъсван от любовни терзания, тормози цяло село

19:30, 07 юни 18 / Любопитно 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Самотен паун, избягал от обителта си, за да търси нова любов, тормози денем и нощем жителите на британско селище, пише вестник "Дейли експрес". Потърпевши от любовните терзания на пауна на име Тревър са обитателите на село Бърнопфийлд, графство Дърам.

Преди десетина дни самотният пернат
Ромео избягал от градината на дом за възрастни хора, която обитава от пет години. Местните допускат, че Тревър е "хванал гората", за да търси нова партньорка, съкрушен от пренебрежението на бившата си изгора Бони, която го изоставила.

Откакто е избягал, Тревър се появява на различни места в селото и всява смут в иначе спокойното всекидневие на жителите му. През деня беглецът се перчи наоколо и възпрепятства уличното движение, а нощем държи местните будни с пронизителните си любовни вопли.

"Тревър прекара уикенда на един покрив и ни поднесе впечатляващо шоу с перченето си. Появата му на други места - в хорските градини, по огради, стени и на главния път, обаче е съпътствана от хаос. Да не говорим за среднощните му крясъци", разказва местната жителка Джоана Мейкпийс-Удс.

От дома за възрастни хора, откъдето е избягал Тревър, се надяват да го върнат за 100-годишния юбилей на един от обитателите.

"Като се изключи, че е доста шумен, Тревър иначе е един миролюбив и ведър паун, който не проявява агресия към хората", казват от управата на дома.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама