Джамбазки избухна в защита на съпругата на Томислав Дончев

16:25, 07 юни 18 / Политика 25 573 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с позицията на съпругата на вицепремиера Томислав Дончев и новината от последните часове, че от Български хелзинкски комитет са поискали вицепремиерът да се разграничи от мнението й, българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки написа в официалната си страница във Facebook остра и категорична позиция по темата.

В реакцията си той пита докога ще продължава лицемерието и фалшивата толерантност, докога ще си затваряме очите за безнаказаната циганска престъпност и за източването на социалните помощи от циганите.

Ето думите на Ангел Джамбазки:

"Какъв гняв, какви расистки коментари, лицемери такива? Да, това е цялата истина. Морковите отдавна са откраднати. Време е за тоягата. Време е да се сложи край на безнаказаната етническа битова престъпност в махалите, на кражбите, на нападенията, на грабежите, на чудовищното библейско насилие над възрастни и слаби хора. 
Онзи ден в центъра на София цигани с каруца пребиха хора на средата на кръстовище посред бял ден. Преди дни отново възрастен мъж бе пребит и убит от цигани в Ботевград. 
Докога това лицемерие, докога тази фалшива толерантност? Докога ще се правите, че не виждате, че гетата раждат и произвеждат неграмотни, неспособни, неприспособими, несоциализирани дегенерати, които са и ще са в тежест на обществото? Докога ще се правите, че не виждате, че в гетата се правят деца заради социалните помощи, които от своя страна се изпиват на секундата след като ги „пусне“ банкомата? Кога ще се загрижите най-сетне за това обитателите на катуните да придобият трудови навици, да си намерят почтена работа и да плащат данъци и осигуровки? Кога?
Докога ще ни навирате в очите другите паразити от разните соросоидни комитети, които паразитират върху социалните паразити? Докога ще се правите, че не разбирате, че фалшивите защитници на човешките права и останалите негодници имат жизнена нужда от гетата? Че от тях се хранят с грантове?
Искали съпруг да се „разграничава“ от съпругата си, тези защитници на правата, де гиди болшевики недоправени.
Тояга. И за едните, и за другите. И лопата. Да поработят нещо истинско".

Реакцията е в защита на позицията на съпругата на вицепремиера Томислав Дончев Светлана, че "Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!". Публикацията й набързо събрала много негативни коментари и беше докладвана като реч на омразата до администраторите на социалната мрежа. 

Постът беше свален, а това провокира вицепремиерската съпруга да публикува втори пост: "Да блокирате публикацията ми бе лесен ход, действие на слаби и страхливи хора. Не ме страх от вас. Няма да ме накарате да мисля различно, да се изразявам свободно и да споделям, това, което мисля. Нахъсвайте се помежду си колкото искате. Изпращайте ми анонимните си гнусни извратени пожелания. Не ме трогвате. Само ме карате да си мисля, че вярата в интеграцията е илюзия, с която съм живяла дълги години."

Почти всички мнения под публикацията на Светлана Дончева, която е експерт по еврофондовете в БСК, са, че думите ѝ са срамни и че, ако живеехме в северноевропейска държава, тя би била пратена на психотерапия и уволнена. Други пък обясняват на симпатичната дама, че дори да е ксенофоб или расист, като съпруга на министър е добре да се въздържа от подобни изказвания, чисто имиджово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама